7 abril 2013: Gala solidària Gran Teatre del Liceu

  • Enviado por: rotary.pedralbes
Benvolguts amics,
Com bé sabeu, els darrers anys, el Club Rotary International s’ha sensibilitzat amb els problemes més propers de la nostra societat, entre ells l’alarmant situació d’algunes famílies que estan al llindar de la pobresa i que tenen serioses dificultats per alimentar els seus fills.
Per aquest motiu, el Rotary Club Caldes de Montbui Cingles de Bertí,  organitza el diumenge, 7 d’abril, a les 20 hores, al Gran Teatre del Liceu,una Gala Solidària sota el lema “100.000 àpats per als nostres nens”  amb l’objectiu de recaptar fons i destinar-los a aquesta causa tant necessària i urgent en benefici de la Creu Roja  de Catalunya mitjançant el seu programa “Alimentació Infantil”.
 
Per aquest projecte, comptem amb  la col·laboració i suport d’empreses i entitats com Abertis, La Vanguardia,  Gran Teatre del Liceu, SGAE i Ticket Master.
 
En aquest correu adjunto dos tipus d’entrades i la manera d’adquirir-les per poder assistir-hi i col·laborar amb el projecte:
1)      D’una banda, adjuntem la Invitació Concert i Còctel-Sopar i el Formulari: Aquesta entrada té un import de 120€, dóna dret a l’assignació d’una butaca al 1er amfiteatre i a algunes butaques de la Platea. Així mateix i un cop finalitzat el Concert, permet l’assistència al còctel-sopar al Foyer del Gran Teatre del Liceu que serà servit amb la col·laboració de la chef Mey Hofmann, i on hi assistiran els representants institucionals, els col·laboradors i els benefactors del projecte.
2)      D’altra banda, adjuntem el Cartell de Ticket Master, on podeu comprar les vostres entrades a través d’ells adquirint-les de la manera habitual amb preus que oscil·len de 9,50 a 49,50€.
Agraeixo per endavant la vostra atenció i col·laboració i aprofito l’avinentesa per a transmetre-us la meva més afectuosa salutació,
Xavier Costa
Director de Nous Projectes
Rotary Club Caldes de Montbui-Cingles de Bertí
  
Per a més informació: SOLSONA COMUNICACIÓN
Telèfon 93 237 49 88
Autor: rotary.pedralbes