Concert Benèfic 05.02.2013: Projecte ALPAN Menjadors Solidaris

  • Enviado por: rotary.pedralbes

 

7è Concert Benèfic: Projecte ALPAN – Menjadors Solidaris

Joan Chamorro Quartet & Eva Fernandez, Magali Datzira i Andrea Motis

El passat dia 5 de febrer vàrem poder gaudir d’una esplèndida  nit de jazz a la Sala Luz de Gas organitzada pel Rotary Club de Barcelona Centre en benefici del Projecte ALPAN. La resposta rotària va ser magnífica i vàrem exhaurir totes les entrades.

En un ambient d’amistat rotària i amb la sala plena, l’actuació  va respondre, amb escreix, a les expectatives generades. El repertori va fer un repàs pels temes clàssics del jazz rítmic i vocal com Moon River, Leave me or Love me, My babe just cares for me, i moltes altres, cançons tamitzades per les magnífiques veus de les vocalistes i multi-instrumentistes Eva Fernandez,  Magalí Datzira i, en especial, Andrea Motis. Tot sota la direcció i alma-mater del grup, en Joan Chamorro.

Crec que hem de destacar que la recaptació total va ser de 9.900€ aproximadament i, on cop descomptades les despeses d’organització, s’han dedicat la totalitat dels beneficis al projecte ALPAN un total de 7.700€. És una molt bona notícia, que iniciatives com aquesta obtinguin la resposta dels rotaris i els resultats desitjats.

Víctor Fermin

 

Autor: rotary.pedralbes