myriam swanson
CONCERT SOLIDARI 6 DE MARÇ A LUZ DE GAS, A FAVOR DEL PROJECTE ALPAN!!! ENCARA QUEDEN ENTRADES, US ESPEREM….
PREU: 30 EUROS

BARCELONA BIG BLUES BAND + MYRIAM SWANSON
Ivan Kovacevic-contrabaix i direcció. Victor Berges,Jaume Torné-trompetes. Pere Masafret,Igor Kossenkov-trombons. Duska Miscevic,Ignasi Poch, Dani Perez,Pol Prats, Nuria Vitó, saxos. Mario Cobo,guitarra. Federico Mazzanti-piano. Marti Elias-bateria. Myriam Swanson, veu.

Bevent de la tradició de les antigues orquestres de ball de la dècada dels 40 i les formacions més petites de jump blues o rhythm&blues, la Barcelona Big Blues Band neix per omplir un buit existent a l’escena catalana: una banda de gran format enèrgica, directa i ballable; però orientada al blues. La iniciativa, impulsada per la incansable associació Capibola Blues, compta amb alguns dels millors instrumentistes d’aquest estil de la ciutat, un ampli repertori de clàssics i arranjaments propis, tot sota la direcció d’Ivan Kovacevic. La Barcelona Big Blues Band (B4) tant aviat s’adreça als oients com als ballarins; i en aquesta sessió de novembre es presenta amb la veu poderosa de la volcànica Myriam Swanson.
Myriam Swanson te un registre vocal envellutat i rabiós d’esperit americà on a més de re visitar els clàssics es celebra un repertori que conté cançons d’Ella Fitgerald, Etta James, Sara Vaughan o Rosemary Clooney, cançons que acompanyen la Myriam Swanson des dels inicis i que ha volgut compartir amb uns músics brillants en una sessió poderosa i que avarca un ampli espectre de la seva vessant més jazzística.
El repertori ha estat triat acuradament per a convidar l’espectador a submergir-se en un estat d’ànim evocador i per a transportar-lo dels paisatges del Broadway dels anys trenta als musicals de Cole Porter dels cinquanta de Duke Ellington a Ella Fitgerald, de Sara Vaughan a Julie London entre tants altres. El cinema i el jazz es troben en un ambient acollidor i sofisticat: el mainstream dels cinquanta.